Elke rauwe honing kristalliseert en veranderd zijn toestand van vloeibaar naar vast. Het is een natuurlijk proces in echte honing. Zet de pot met honing in een pan met warm water (tot 38 graden) en laat 20-30 minuten staan. Daarna wordt de honing weer vloeibaar.

GRATIS verzending vanaf €35  Snelle bezorging  Beste kwaliteit 

Welkom bij echte Honing!

Wij hebben natuurlijke imker waar staat 1.500 bijenkorven op de oostelijke regio's van Polen. De specialiteit van de imkerij is de Lindehoning, Boekweithoning, Veelbloemigehoning en Koolzaadhoning. De honing die in voedwinkels verkrijgbaar heeft suiker. Onze honing is 100% echte!

Elke rauwe honing kristalliseert en verandert zijn toestand van vloeibaar naar vast, het is een natuurlijk proces in echte honing, maar die proces zie alleen in een hoge kwaliteit honing!Alle soorten honing bij onze imkerij zijn koud geslingerd en onbewerkt! Alles wat je nodig hebt, is één theelepel natuurlijke honing in de ochtend en één in de avond. Kies je smaak en ontdek de kracht van honing – Blijf sterk, gezond en vitaal! Honing is een gezonde, kracht gevende voeding en kent de volgende voordelen:

1. Een lepel honing eten is gezonder dan snoepen ;
2. Natuurlijke honing versterkt je immuunsysteem;
3. Verhoogt uithoudingsvermogen;
4. Bevat mineralen: magnesium, kalium, calcium, zwavel, ijzer, koper, jodium, zink en fosfaat;
5. Bevat vitaminen A, B1, B2, B3, B5, C, B7 en P1 en veelvoud van Antioxidanten...
6. Bacterie- en schimmel remmende werking;
7. Goed tijdens zwangerschap;
8. Gaat een droge huid tegen.

 

Echte, naturele lindehoning rechstreeks uit imkerij. Lindenhoning is bekend om haar gezonde eigenschappen, wordt het meest gekozen bij typisch verkoudheid en infecties van de bovenste luchtwegen. Als je honing bij de winkel koopt moet je goed opletten en naar het etiket kijken, want honing is een fraudegevoelig product. Die echte honing, net als thee van bladeren van linde, heeft weldadige effect op onze gezondheid. Lindehoning ruikt naar lindebloesem, en is pittig soms bitter van smaak. Stoffen die in lindebloesem zitten zijn door de bijen naar lindenhoning gebracht. Lindenhoning wordt gebruikt als een naturele geneesmiddel bij verkoudheid en griep. Het heeft een rustgevend werking en het verlaagt de koorts.

 

Deze honingsoort wordt gemaakt van nectar uit de bloemen van boekweit is. Deze soort is heel anders dan de meeste andere honingsoorten, vooral de smaak en intensiteit maken boekweithoning zo bijzonder. Deze honing is vloeibaar en zeer donker van kleur, in de loop van tijd kristalliseert hij en heeft een donkerbruine tot bijna zwarte gloed. Kristallisatie is een natuurlijk proces. Als hij al gekristalliseerd is, moeten we de pot met honing in het warme water smelten om weer een vloeibare consistentie van de honing te krijgen. Boekweithoning heeft zeer een sterke, intense smaak en een krachtig aroma. De smaak is ook nog eens zeer uitgesproken, je proeft duidelijk een moutsmaak. Deze honing bevat veel rutine, die vermindert klontering van bloed en remt ontstekingen. Rutine die in boekweithoning zit helpt bij de wondgenezing en verbetert de absorptie van vitamine C. Rutine gebruikt samen met vitamine C versterkt immuunsysteem en versneld genezing bij verkoudheid. 100 gram van boekweithoning bevat 340 calorieën.

Bloemenhoning heeft de lekkerste smaak van alle soorten honing en is bekend om haar voedzame eigenschappen. Het geeft veel energie en versterkt je lichaam. Het heeft veel calorïen maar veroorzakt geen problemen met spijsvertering. Het helpt bij maag- en darmklachten. Het heeft bovendien heilzame werking bij psychische aandoeningen. Wordt aanbevolen voor mensen met allergie en astma, maar ook voor diegene die last van hooikoorts en hartproblemen hebben. Het bevat magnesium en potassium.

 

Honing uit honingdauw is duur, maar zijn prijs waard, dankzij genees eigenschappen. Deze honing is donkerder dan nectar honing en komt van honingdauw. Honingdauwhoning is vrij donker van kluer en veel dikker dan de andere soorten honing, heeft ontstekingsremmende, slijmoplossede en antiseptische werking. Wordt gebruikt bij luchtwegklachten, verkoudheid, en bij longontsteking. Honingdauwhoning helpt bij genezing van astma, versterkt immuunsysteem en ontgift het lichaam. Deze honingdauwhoning is voor mensen na een antibioticakuur, streroidenkuur of kankerkuur en mensen die in schadelijke werkomgeving werken.

 

Vloeibare koolzaadhoning is licht geel van kleur, en kristalliseert in geheel wit en crèmig. Het heeft talrijke pro-gezond eigenschappen. Omdat koolzaadhoning bevat in tegenstelling met andere honingen veel glucose en aminozuren is de honing erg goed voor mensen die lichaams versterking nodig hebben, voor mensen die gestrest zijn, langdurige ziekte hebben of vermoeid zijn. Koolzaadhoning werkt bij regelmatig gebruik weerstand verhogend, en heeft invloed op de bloeddrukverlaging en bloeddruk stabilisatie. De honing wordt ook op brandwonden of ontstoken wonden aangebracht en heeft antiseptische eigenschappen.

 

Vloeibare frambozenhoning is licht geel van kleur, en kristalliseert in licht geel en crèmig. Honing uit frambozen is duur, maar zijn prijs waard, dankzij genees eigenschappen. Deze honing is beschikbaar alleen twee maanden. Frambozenhoning heeft zoete smaak. Frambozenhoning heeft vitamines: B1, B2, B6, B12. Het heeft een rustgevend werking en het versterkt het bloedsomloop, helpt bij de behandeling van luchtwegaandoeningen.

Echte, naturele bonenhoning rechstreeks uit imkerij. Die echte honing, net heeft weldadige effect op onze gezondheid. Bonenhoning ruikt heeft lichte zuur smaak. Stoffen die in bonenbloesem zitten zijn door de bijen naar bonenhoning gebracht. Bonenhoning wordt gebruikt als een naturele geneesmiddel bij verkoudheid. Het heeft een rustgevend werking en het versterkt het immuunsysteem.

Acaciahoning is het meest populaire van alle soorten honing. Het heeft heel intensief geur en van alle soorten honing heeft heel lichte kleur. Deze honing is door zijn heel zoete smaak door de kinderen erg geliefd. Het is rijk aan koolhydraten, organische zuren, eiwit en enzymen. Het bevat vrij veel magnesium, potassium en acetylcholine,  monosachariden, glucose en fructose – energiebronnen die snel door het lichaam geassimileerd worden. Acaciahoning heeft een rustgevend werking en versterkt het lichaam. Het heeft ook een positieve werking aan cardiovasculair system en bloedvatten, stabiliseert bloeddruk en remt processen van slagaderverkalking. Het is ook aanbevolen bij stoornissen van digestieve system (maagzweer), urineweginfecties (aanwezigheid van stenen) en huidziektes (bacteriele infecties). Het heeft ook antibacteriele werking bij wondgenezing. Het is ook gebruikt bij verkoudheid, keelontsteking en bij hoesten. Acaciahoning is de beste honing voor mensen met diabetes.

 

Wij zijn betrouwbaar:

© 2020 - 2024 Echthoning | sitemap | rss